top of page
Servicii by K9 Team 

K9 Team vine in ajutorul posesorilor de cainii cu servicii special concepute pentru nevoile fiecaruia. Stim cat de important este timpul si pentru asta avem urmatorele servicii 

Taxidog
 

Serviciul Taxi Dog este valabil atat in Bucuresti cat si pentru deplasari in tara, exemple: la mare, la munte sau la expoziti, si asa mai departe. Masinile noastre dispun de aer conditionat si sunt prevazute cu custi de transport. Pentru orice informatie puteti sa ne contactati atat telefonic cat si prin email.

Dog-sitter

 

 

Unul din factorii de stres pentru caini este lipsa plimbarii. Un caine nu are nevoie doar sa iasa afara si sa isi faca nevoile, are in primul rand nevoie de miscare si de socializare cu caini si oameni.

Oferim accest serviciu pentru ca stim cat de important este acest lucru pentru caini si pentru ca in ziua de azi lipsa timpului nu va perimite sa iesiti cu cainele cel putin 60 minute zilnic in natura. Cainele dumneavoastra va iesi afara din casa de luni pana vineri

Expozitie de frumusete
 

Persoanele care detin exemplare canine de buna si foarte buna calitate, cu potential ridicat pentru expozitii canine, ar fi indicat sa apeleze la serviciile unui handler profesionist, deoarece acesta cunoaste modalitatile de a evidentia si de a expune cat mai bine calitatile fenotipice rasei din care face parte cainele respectiv.

Un handler profesionist cunoaste, deasemenea, si cerintele riguroase de prezentare in ceea ce ii priveste atat pe el cat si pe caine. Aceste expozitii pot avea loc in aer liber sau in spatii inchise, handler-ul adoptand o tinuta corespunzatoare si abordand cu seriozitate expozitia respectiva.

bottom of page